Esiterekisteri

Julkaisemme tässä esiterekisterissä ne arvopaperitarjouksista ja arvopaperien listaamisista julkaistut esitteet sekä tarjousasiakirjat, jotka Finanssivalvonta (aikaisemmin Rahoitustarkastus) on hyväksynyt 1.1.2005 jälkeen. Rekisterissä on myös tiedot niistä esitteistä, jotka Euroopan talousalueella toimiva toimivaltainen viranomainen on hyväksynyt ja jotka on ilmoitettu eli notifioitu Finanssivalvonnalle (aikaisemmin Rahoitustarkastukselle) 1.7.2005 jälkeen.

Finanssivalvonta (aikaisemmin Rahoitustarkastus) on hyväksynyt esiterekisterissä julkaistavat esitteet ja tarjousasiakirjat. Se ei kuitenkaan vastaa niiden sisällöstä eikä esitteissä annettujen tietojen oikeellisuudesta. Esiterekisteri ei ole esitteiden julkaisemiskanava, vaan esitteen laatija vastaa esitteen ja sen täydennysten julkaisemisesta omalla internetsivustollaan.

Esite julkaistaan sillä kielellä, jolla Finanssivalvonta on sen hyväksynyt. Esitteen laatija on toimittanut Finanssivalvonnalle esiterekisterissä julkaistavan sähköisen version. Esitteen virallinen hyväksytty versio on Finanssivalvonnan kirjaamoon toimitettu versio.

Finanssivalvonta ei vastaa esiterekisterissä olevien esitteiden ajantasaisuudesta eikä esitteeseen hyväksymisen jälkeen tehtyjen täydennysten tai muutosten päivityksestä. Esitteen julkaiseminen esiterekisterissä ei ole kehotus sijoitus- tai muihin toimenpiteisiin.

Ennen esiterekisterin julkaisua hyväksytyt esitteet

Sivustollamme on myös luettelot niistä esitteistä ja tarjousasiakirjoista, jotka Rahoitustarkastus on hyväksynyt vuosina 2003–2006 sekä tiedot 1.1.2003 jälkeen ns. vastavuoroisesti tunnustetuista esitteistä. Pääset tarkastelemaan näitä luetteloita tämän sivun oikean reunan linkeistä. Luetteloita ei ole päivitetty 22.6.2006 jälkeen.

Ohjeet asiakirjojen toimittamisesta esiterekisteriin

Esitteiden haku

Muiden Eta-valtioiden viranomaisten hyväksymät esitteet

Linkki konsolidoituun esiterekisteriin  ESMAn verkkopalvelussa

Linkit muiden Eta-valtioiden viranomaisten hyväksymiin esitteisiin löytyvät  ESMAn verkkopalvelusta

Vuosina 2003–2006 hyväksytyt esitteet

 

11.11.2014

Finanssivalvonta – Snellmaninkatu 6, PL 103, 00101 Helsinki – Puhelin 09 183 51   kirjaamo(at)finanssivalvonta.fi  |  Vastuuvapaus  |  Tietoa palvelusta  
Verkkopalvelun teknisestä toimivuudesta vastaa Suomen Pankki, it-tuki(at)bof.fi.